Maksaminen, toimitukset ja palautukset

Maksut

Verkkokaupassamme maksaminen onnistuu kaikilla yleisimmillä maksutavoilla.

Toimitustavat ja toimitusajat

Kaikki tilaukset pyritään toimittamaan nopealla 1-4 arkipäivän toimitusajalla ja yli 75 euron tilauksille tarjoamme ilmaisen toimituksen!

Varastossa olevat tuotteet lähetetään välittömästi viimeistään seuraavana arkipäivänä, kun maksusuoritus on saapunut. Toimitamme tilaukset Postin toimitustavoilla ja voit valita mieluisan toimitustavan verkkokaupan kassalla. Halutessasi voit noutaa tilauksesi myös myymälästämme.

  • Posti - Postipaketti automaattiin tai lähipostiin: Yli 75 € tilauksille ilmainen, alle 75 € tilauksille 6,90 €
  • Posti - Kotipaketti: 10,90 €

Palautukset

Tarjoamme kaikille verkkokaupasta ostetuille tuotteille 14 päivän vaihto- tai palautusoikeuden edellyttäen, että tuote on täysin käyttämätön, myyntikuntoinen ja alkuperäisessä pakkauksessa. Asiakas vastaa palautuksen toimituskuluista.

Mikäli haluat palauttaa tuotteen, olethan siitä ensin yhteydessä asiakaspalveluumme myynti@tourusentukku.fi ja annamme ohjeet palautuksen tekemistä varten.

Noutamatta jätetty tilaus ja uudelleentoimittaminen

Noutamatta jätetyt tilaukset palautuvat automaattisesti takaisin meille. Tällöin meille kertyy toimitusmaksuja kaksinkertaisesti yhdestä lähetyksestä, joten perimme noutamattomista tilauksista palautus- ja uudelleenlähetyskulut 16,90 €.