Shroomwell, Balanstri & Blackstuff info

Yhdistimme esi-isiemme viisauden nykyajan tieteeseen. Näin valmistamme tehokkaita ja toimivia terveystuotteita itse kasvattamistamme lääkesienistä. Luonnonmukaiset innovaatiomme ja vihreä jalanjälkemme auttavat ihmisiä, luonnon monimuotoisuutta sekä ilmastoa.

– Siim Kabrits Shroomwell Groupin johtaja

Shroomwell Innovation, Mushroom Farming and Research Lab

Shroomwell Innovation on maailman suurin lääkesienten tuottaja, joka omistaa 500 hehtaaria lääkesienten peltoviljelyaluetta Virossa ja USA:ssa.

Etelä-Virossa Tõrvassa yhtiö aloitti yli 5 000 neliömetrin alueella lääkesienten sisäviljelyn. Ulko- ja sisäviljelyn yhteismäärien perusteella Viron vihreä kasvu on kaikkia globaaleja kilpailijoita edellä.

Keskitymme kahteen suureen alueeseen – ravintolisätuotteisiin ja lääkesienten vihreään innovaatioon. Terveystuotteiden valmistus on osa yrityksemme DNA:ta, johon vihreä innovaatio lisätään erillisenä strategisena suuntana.

Sienet ovat ihmiskunnan seuraava suuri mahdollisuus, jonka potentiaalia on aliarvioitu vuosikymmeniä, mutta joka tieteen ja tekniikan tuella tekee tänä päivänä todellista läpimurtoa. Lääkesienten avulla voimme edistää useiden kriittisen pisteen saavuttaneiden alojen tulevaisuutta.

Sienivetoinen vihreä innovaatio auttaa ihmisiä, luontoa ja ilmastoa. Uskomme, että kaikki ongelmat voidaan ratkaista muutamalla sienellä.