Avajaiset

Olemme iloisia voidessamme ilmoittaa, että olemme juuri avanneet uuden verkkosivuston ja verkkokaupan kaikille pussien ja luontaistuotteiden ystäville! 

Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme osoitteessa www.pussikauppa.fi. Uusilla verkkosivuillamme voit helposti selata erilaisia luontaistuotteita eri kategorioissa, kuten:

  • Luontaistuotteet ihmisille: Valikoimastamme löydät laadukkaat Shroomwellin, Balanstrin sekä Blackstuffin luontaistuotteet, jotka on suunniteltu tukemaan terveellistä ja energistä elämäntapaa.

  • Luontaistuotteet eläimille: Panostamme tuotteidemme laatuun ja turvallisuuteen, joten voit luottaa siihen, että valitsemasi tuotteet ovat lemmikillesi parasta mahdollista. Tutustu valikoimaamme ja löydä uusia suosikkeja lemmikillesi!

Verkkokaupassamme on myös helppo tehdä ostoksia. Lisää haluamasi tuotteet ostoskoriin, siirry kassalle ja valitse haluamasi maksutapa sekä toimituspaikka- me huolehdimme lopusta!

Tutustu myös blogiimme, jossa jaamme vinkkejä pussien valintaan, terveyteen ja hyvinvointiin liittyen. Blogistamme löydät mielenkiintoisia artikkeleita ja inspiraatiota pusseista ja terveystuotteista, sekä tietoa uusista tuotteista ja trendeistä.

Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa pysyäksesi ajan tasalla tarjouksista, uutuuksista ja kilpailuista!

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi ostoksille osoitteessa www.pussikauppa.fi!

Ystävällisin terveisin,

Pussikauppa-tiimi

Takaisin blogiin