Nikotiinipussit

Pussikauppa.fi Nikotiinipussit Jyväskylä Jämsä Äänekoski Turku Helsinki

Nikotiinipussit & virvoitusjuomat

Tarjoamme laajan valikoiman eri vahvuisia sekä makuisia nikotiinipusseja useilta eri valmistajilta, lisäksi myymälöistämme löydät erilaisia virvoitusjuomia.

Takaamme asiakkaillemme ensiluokkaisen asiakaspalvelukokemuksen sekä edulliset hinnat.

Tervetuloa tutustumaan viihtyisiin myymälöihimme!

Yrityksemme tarjoaa tuotteita myös jälleenmyyjille, lisätietoa tukkutoiminnasta löydät sivulta www.tourusentukku.fi

4.4.2023 alkaen nikotiinipusseja on saanut ostaa kaupasta. Nikotiinipussit ovat virallisesti tupakan vastike ja niihin sovelletaan tupakkalakia eli täyttä esilläpitokieltoa. 

 

Kuluttaja-asiakkaille uudistus on pelkästään hieno asia. Enää sinun ei tarvitse odottaa verkkokaupan toimitusaikoja. Mutta mikä tärkeintä, enää asiakkaat eivät joudu hakemaan nuuskaa Ruotsista tai laittomasta katukaupasta.

 

Nikotiinipussit ovat ottaneet hienosti jalansijaa nuuskamarkkinoilta tuotteen ollessa huomattavasti vähemmän haitallisempi sekä mukavampi käyttää. Tämä tarkoittaa sitä, että vuosien sisään tullaan saavuttamaan myös huomattava harppaus terveyshaittojen minimoinnissa.

 

Nikotiinipussit saa ostaa suoraan kaupoista, kiitos Fimean uudistuksen. Fimea päätti 4.4.2023 alkaen, että nikotiinipussit eivät ole enää lääkeaineita. Tämä tarkoittaa sitä, että nikotiinipussien myynti vapautuu, koska nyt ne ovat virallisesti tupakan vastike. (Vaikkakin nikotiinipussit ovat 100% tupakattomia.)

Päätös on silti hyvin terve, koska nikotiinipussit ja lääkeaine eivät kuulu samaan lauseeseen. Aiemmin kaupoissa on saanut myydä vain Zonnic annospusseja joka lasketaan virallisesti itsehoitolääkkeeksi.

 

 

Nikotiinipussit Jyväskylä Jämsä Äänekoski Turku Helsinki Lappeenranta

Seuraa meitä somessa, niin pysyt ajantasalla uutisista, jaa ostoksesi somessa hashtagilla #pussikauppa

          Tourusen Tukku Oy

          Y-tunnus: 3380987-7

          [email protected]

          +358 45 1555077

 

All rights reserved S&R Marketing Oy 2024