Hei ihanat Pussikauppa.fi lukijat!

 

Tiedämme, että tupakasta luopuminen voi olla haastavaa, mutta olette valinneet oikean paikan aloittaaksenne matkan kohti savutonta elämää.

 

Tässä blogipostauksessa keskitymme siihen, miten nikotiinipussit voivat auttaa teitä luopumaan tupakoinnista, ja samalla haluamme tarjota tietoa erityisesti teille, jotka asutte Helsingissä, Turussa, Lappeenrannassa, Jyväskylässä, Jämsässä tai Äänekoskella.

 

Miksi valita nikotiinipussit?

 

Tiedämme, että jokainen matka kohti savutonta elämää on yksilöllinen, ja siksi on tärkeää löytää oma tapa luopua tupakasta.

 

Nikotiinipussit tarjoavat houkuttelevan vaihtoehdon perinteiselle tupakoinnille. Ne sisältävät nikotiinia ilman tupakan haitallisia ainesosia, kuten tervaa ja häkää, mikä tekee niistä monelle houkuttelevan vaihtoehdon.

 

Nikotiinipussit Helsinki, Turku, Jyväskylä, Jämsä, Äänekoski ja Lappeenranta – Valinta on helppo!

 

Etsitpä sitten nikotiinipusseja Helsingistä, Turusta, Jyväskylästä, Jämsästä, Äänekoskelta tai Lappeenrannasta, Pussikauppa.fi on vastaus tarpeisiisi.

 

Myymälämme tarjoavat laadukkaita nikotiinipusseja eri maku- ja vahvuusvaihtoehdoilla.

 

Poikkea ostoksilla ja aloita matkasi kohti tupakattomuutta.

 

Asiantuntijamme ovat apunasi

 

Jos kaipaatte lisätietoa tai apua oikean nikotiinipussin valitsemisessa, asiantuntijamme ovat aina valmiina auttamaan. Voitte ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, ja saatte henkilökohtaista neuvontaa oman tarpeenne mukaan.

 

Kiitämme teitä, että olette valinneet Pussikauppa.fi:n kumppaniksenne tupakoinnin lopettamisen tiellä.

 

Olemme täällä tukemassa teitä ja tarjoamassa parhaita tuotteita matkallanne kohti savutonta elämää.

 

Ystävällisin terveisin,

 

Pussikauppa.fi tiimi

 

Facebook
WhatsApp

4.4.2023 alkaen nikotiinipusseja on saanut ostaa kaupasta. Nikotiinipussit ovat virallisesti tupakan vastike ja niihin sovelletaan tupakkalakia eli täyttä esilläpitokieltoa. Näin ollen saat ostettua nikotiinipussit menemällä tupakkatuotteita myyvälle kassalle ja kysymällä listaa nikotiinipusseista. Virallisesti kassahenkilö ei saa kertoa mitä tuotteita on saatavilla, mutta henkilöstö saa ojentaa sinulle luettelon josta voit itse valita mieluisan nikotiinipussin.

 

Löydät meidän nikotiinipussi myymälämme tällä hetkellä Jyväskylästä, Helsingistä, Turusta, Lappeenrannasta, Jämsästä sekä Äänekoskelta. 

 

Nikotiinipussit Helsinki Malminkatu 36, Kamppi

 

Nikotiinipussit Turku Eerikinkatu 9

 

Nikotiinipussit Lappeenranta Koulukatu 21

 

Nikotiinipussit Jyväskylä Kauppakatu 4

 

Nikotiinipussit Jämsä Talvialantie 2

 

Nikotiinipussit Äänekoski Kauppakatu 1

 

Nikotiinipussit saa ostaa suoraan kaupoista, kiitos Fimean uudistuksen. Fimea päätti 4.4.2023 alkaen, että nikotiinipussit eivät ole enää lääkeaineita. Tämä tarkoittaa sitä, että nikotiinipussien myynti vapautuu, koska nyt ne ovat virallisesti tupakan vastike. (Vaikkakin nikotiinipussit ovat 100% tupakattomia.)

 

Päätös on silti hyvin terve, koska nikotiinipussit ja lääkeaine eivät kuulu samaan lauseeseen. Aiemmin kaupoissa on saanut myydä vain Zonnic annospusseja joka lasketaan virallisesti itsehoitolääkkeeksi.

Seuraa meitä somessa, niin pysyt ajantasalla uutisista, jaa ostoksesi somessa hashtagilla #pussikauppa

          Tourusen Tukku Oy

          Y-tunnus: 3380987-7

          [email protected]

          +358 45 1555077

 

All rights reserved S&R Marketing Oy 2024